Apartamente 2 Camere de vanzare bucuresti

Apartamente 2 camere de vanzare Bucuresti

IDEAL PENTRU INVESTIȚIE

Apartamente 2 camere de vanzare Bucuresti. La Opera Residence este o investiție care se va dovedi profitabilă imediat și pe termen lung.

Cu o compartimentare modernă, tip boutique, și facilități excepționale, locuința este ideală pentru închirieri, complexul nostru rezidențial fiind poziționat aproape de orice punct de interes din Capitală.

Vezi mai multe despre proiect aici.

facilități

Două clădiri moderne cu 10 și 5 etaje, cu 3 ascensoare Schindler
46 de apartamente de tip boutique, cu compartimentare modernă
Construcție la standarde internaționale, cu structură din beton armat în cadre cu diafragme și planșee din beton armat
Zidărie exterioară cu cărămidă Porotherm de 20 de cm
Hidroizolație în două straturi de membrană termosudabilă, armată poliesteric peste ultimul nivel, montată peste șapa armată
Gresie și faianță de ceramică produse în Italia
Scurgere a apelor pluviale prin sistem de colectare în terasă
Conexiune Internet, TV, telefon
Scurgere a apelor pluviale prin sistem de colectare în terasă
Izolație interioară din gips dublu rigips acoperit cu vată minerală pentru izolație fonică la fiecare apartament
Ferestre din PVC cu geam termopan cu 6 camere și deschidere oscilobatantă marca Salamander
Uși interioare Pinum sau Porta Doors
Obiecte sanitare marca Grohe sau echivalent
Duș walk-in cu sticlă securizată
Centrală proprie marca Buderus sau echivalent
Parchet premium importat din Germania
Video interfon color
Pregătire traseu A/C

TIPURI DE APARTAMENTE 2 CAMERE de vanzare BUCURESTI

apartamente 2 camere de vanzare bucuresti

CORP A (P+10)

CORP B (P+5)

De ce să alegi apartamente 2 camere de vanzare Bucuresti la Opera Residence?

Indiferent dacă te-ai hotărât să investești în imobiliare pentru a genera profit pe termen lung, ori un apartament 2 camere de vanzare Bucuresti este o alternativă la chirie cu posibilitate de profit în viitor, Opera Residence este complexul rezidențial ideal pentru tine.

Am creat un design arhitectural deosebit pentru exteriorul complexului, cu două clădiri P+10 și P+5, parcare subterană dar și supraterană cu acces facil, astfel că nu vei fi nevoit niciodată să îți pierzi timpul căutând locuri de parcare în jurul blocului în care locuiești.

Mai mult, un apartament 2 camere de vanzare Bucuresti are finisaje premium, gândite pentru nevoile moderne pe care le are fiecare dintre noi. Astfel, în noua ta locuință ai:

Uși moderne Pinum sau Porta Doors
Obiecte sanitare calitative marca Grohe sau echivalent
Încălzire în pardoseală prin centrală proprie Buderus
Parchet premium, produs în Germania
Gresie și faianță de porțelan italian
Duș modern de tip walk-in cu sticlă securizată

Toate facilitățile din apartament 2 camere de vanzare Bucuresti îți permit să ai un stil de viață adaptat la nevoile cotidiene, ori să stabilești un preț de închiriere peste media pieței pentru zona în care te afli, grație facilităților. 

CONtactează-ne!

Leave this field blank

DESCOPERĂ apartamentE 2 camere de vanzare Bucuresti

Compartimentarea fiecărui apartament este una modernă, cu zone luminoase, bucătărie și living open-space. Fiecare apartament 2 camere de vanzare Bucuresti are o suprafață utilă totală cuprinsă între 55 și 109 de metri pătrați, în funcție de etajul și tipul dorit.

Poți opta pentru apartament 2 camere de vanzare Bucuresti cu compartimentare deschisă sau nu (bucătărie open-space cu livingul sau bucătărie închisă) sau chiar cu două terase, cu vedere pe mai multe părți, pentru a profita din plin de priveliștea dată de poziționarea excelentă.

Fiecare apartament 2 camere de vanzare Bucuresti la Opera Residence este de tip boutique, creat printr-un design arhitectural gândit pentru a maximiza confortul și pentru a fi spațiul de care este nevoie pentru toate lucrurile pe care le poate deține o persoană sau un cuplu.

Cine suntem?

Dagesh Group este un dezvoltator cu peste 30 de ani de experiență în segmentul clădirilor rezidențiale premium de tip boutique și în cel al clădirilor de birouri din România și Israel.

Încă din 1985, am dezvoltat proiecte majore și clădiri proprii și avem în portofoliu construcții înalte, de circa 200 de metri precum Azriely Center din Tev Aviv, Israel, dar și construcții în România precum clădirea Transelectrica.

Punem aceeași pasiune în fiecare proiect dezvoltat de noi, indiferent că este vorba despre locuințe rezidențiale ori clădiri impozante și ne mândrim să oferim de fiecare dată un nou standard de calitate în privința execuției, dar și a finisajelor atent alese de către designerii și arhitecții cu care lucrăm.

Vezi mai multe despre proiect aici.