Apartamente 3 Camere de vanzare bucuresti

Redefinește-ți stilul de viață

APARTAMENT 3 CAMERE DE VANZARE BUCURESTI

Cauți un spațiu modern, central, pentru tine și familia ta? Apartamente 3 camere de vanzare Bucuresti în cel mai nou și modern complex rezidențial din inima orașului – Opera Residence – un bloc de locuințe cu finisaje premium într-o locație de excepție, la câțiva metri de parcul Cișmigiu.

FACilități

Două clădiri moderne cu 10 și 5 etaje, cu 3 ascensoare Schindler
46 de apartamente de tip boutique, cu compartimentare modernă
Construcție la standarde internaționale, cu structură din beton armat în cadre cu diafragme și planșee din beton armat
Zidărie exterioară cu cărămidă Porotherm de 20 de cm
Hidroizolație în două straturi de membrană termosudabilă, armată poliesteric peste ultimul nivel, montată peste șapa armată
Gresie și faianță de ceramică produse în Italia
Scurgere a apelor pluviale prin sistem de colectare în terasă
Conexiune Internet, TV, telefon
Izolație interioară din gips dublu rigips acoperit cu vată minerală pentru izolație fonică la fiecare apartament
Ferestre din PVC cu geam termopan cu 6 camere și deschidere oscilobatantă marca Salamander
Uși interioare Pinum sau Porta Doors
Obiecte sanitare marca Grohe sau echivalent
Duș walk-in cu sticlă securizată
Încălzire în pardoseală
Centrală proprie marca Buderus sau echivalent
Parchet premium importat din Germania
Video interfon color
Pregătire traseu A/C

TIPURI DE APARTAMENTE 3 CAMERE de vanzare BUCURESTI

apartamente 3 camere de vanzare bucuresti

CORP A (P+10)

apartamente 3 camere de vanzare bucuresti

CORP B (P+5)

Alege apartamente 3 camere de vanzare Bucuresti la
opera Residence

Știm că îți dorești să fii mereu aproape de inima orașului care nu se oprește niciodată, dar totuși să ai o oază de relaxare și liniște de fiecare dată când ai nevoie. Amplasamentul complexului rezidențial Opera Residence este ideal pentru a oferi un viitor stabil, fiind construit și gândit special pentru a te ține conectat de tot ceea ce contează, la orice oră.

Situat pe Calea Plevnei, în apropierea complexului rezidențial ai:

Școli precum Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Liceul Miguel de Cervantes, Școala Gimnazială Uruguay, Facultatea de Drept, Facultatea de Medicină Veterinară, Universitatea Națională de Muzică și multe altele
Parcul Cișmigiu la 9 minute de mers pe jos, Opera Română la 7 minute de mers pe jos, parcurile Operei și Eroilor în vecinătate
Acces ușor la stații de troleibuz precum Berzei și Vasile Pârvan, la metrou Eroilor, Izvor și Unirii
Restaurante și cafenele precum J’Ai Bistrot, Bohemia Tea House, Caju, etc.
Acces rapid către Centrul Vechi

CONtactează-ne!

Leave this field blank

Apartamente 3 camere de vanzare Bucuresti cu finisaje premium

Fiecare locuință reprezintă un nou început pentru tine și familia ta, iar apartamente 3 camere de vanzare Bucuresti sunt o investiție în noul vostru stil de viață. Atunci când îți dorești să rămâi aproape de toate punctele de interes din oraș și, cu toate acestea îți dorești să locuiești într-o clădire modernă, Opera Residence este răspunsul pe care îl căutai.

Fiecare apartament 3 camere de vanzare Bucuresti de tip boutique din complexul rezidențial Opera Residence are suprafețe utile totale cuprinse între 71 metri pătrați și 147 metri pătrați și sunt compartimentate atât cu bucătărie și living open-space, cât și cu bucătărie închisă pentru a acoperi toate nevoile pe care le ai tu sau cei dragi ție.

Poți opta între un apartament cu o terasă, două și chiar trei terase deschise pentru a avea mereu o oază de relaxare la aer la tine acasă, ori de câte ori ai nevoie.

Fiecare apartament 3 camere de vanzare Bucuresti de la Opera Residence este dotat cu uși de calitate premium, marca Pinum sau Porta Doors, obiecte sanitare moderne de la Grohe, gresie, faianță și parchet fabricate în Italia și Germania, încălzire în pardoseală prin centrală proprie Buderus.

Un nou concept de lifestyle, gata în curând

Proiectul Opera Residence este destinat celor care vor să rămână activi într-un București agitat și totuși să aibă un pic din oaza de liniște și verdeață în apropiere, pentru relaxare. Cu finisaje premium, gândite special pentru a crea nu doar o casă, ci acasă pentru fiecare locatar din complex, Opera Residence îți propune un nou mod de viață.

Termenul de finalizare pentru construcție este anul 2022, însă multe dintre apartamente sunt deja rezervate sau vândute, așa că grăbește-te să îți asiguri și tu locul în cel mai modern complex rezidențial din centrul Bucureștiului.