Despre Proiect

Opera residence este despre cei ca tine

UN NOU STANDARD ÎN SEGMENTUL REZIDENȚIAL

Opera Residence își propune să redefinească segementul rezidențial prin calitatea unei lucrări ireproșabile, de la proiectare până la execuție. Cu un design arhitectural deosebit menit să sprijine un stil de viață modern și complex, Opera Residence este locul în care vei descoperi mai mult decât o simplă locuință. Îți oferim soluții inteligente și finisaje premium, într-un complex rezidențial modern:

Stadiul construcției

aprilie 2021

mai 2021

Iunie 2021

iulie 2021

August 2021

Septembrie 2021

Octombrie 2021

Noiembrie 2021

DECEMBRIE 2021

IANUARIE 2022

Februarie 2022

Martie 2022

Aprilie 2022

MAI 2022

iunie 2022

iulie 2022

AUGUST 2022

SEPTEMBRIE 2022

OCTOMBRIE 2022

NOIEMBRIE 2022

DECEMBRIE 2022

Facilități

Două clădiri moderne cu 10 și 5 etaje, cu 3 ascensoare Schindler
46 de apartamente de tip boutique, cu compartimentare modernă
Construcție la standarde internaționale, cu structură din beton armat în cadre cu diafragme și planșee din beton armat
Zidărie exterioară cu cărămidă Porotherm de 20 de cm
Hidroizolație în două straturi de membrană termosudabilă, armată poliesteric peste ultimul nivel, montată peste șapa armată
Gresie și faianță de ceramică produse în Italia
Scurgere a apelor pluviale prin sistem de colectare în terasă
Izolație interioară din gips dublu rigips acoperit cu vată minerală pentru izolație fonică la fiecare apartament
Ferestre din PVC cu geam termopan cu 6 camere și deschidere oscilobatantă marca Salamander
Uși interioare Pinum sau Porta Doors
Obiecte sanitare marca Grohe sau echivalent
Duș walk-in cu sticlă securizată
Centrală proprie marca Buderus sau echivalent
Parchet premium importat din Germania

DEZVOLTATOR

DAGESH GROUP. CINE SUNTEM?

Activăm de peste 30 de ani în domeniul construcțiilor de proiecte majore și în dezvoltarea propriilor proiecte de clădiri, atât în România, cât și în Israel. Am dezvoltat și construit aici atât pe segmentul clădirilor rezidențiale de tip boutique, cât și pe cel comercial, ridicând clădiri de birouri cu același profesionalism cu care am dezvoltat proiectele majore din portofoliul nostru, precum Azriely Center (200 de metri înălțime) din Tev Aviv, Israel sau clădirea Transelectrica din România.

Liderii și administratorii Dagesh Group sunt Tzohar Gabriely și Shlomi Abecassis, ingineri civili cu o vastă experiență în domeniu, iar compania numără în prezent zeci de experți din mâinile cărora au ieșit proiecte date ca exemplu de realizări cu tehnici de ultimă generație în managementul construcțiilor, atât în țară, cât și în străinătate.

Ne mândrim cu fiecare proiect pe care l-am dus la finalizare în orice țară și ne propunem să ridicăm standardul cu fiecare lucrare.

ARHITECTURĂ DEOSEBITĂ

Fiecare apartament are un design unic ce are ca scop eficientizarea unui spațiu de locuit pentru a-l face cât mai versatil în ceea ce privește stilul de viață al fiecărui locatar. Compartimentarea modernă este adaptabilă și la orice schimbare de design interior și este creată pentru a deveni un sprijin în viata de zi cu zi a viitorilor locatari.

POZIȚIONARE EXCELENTĂ

Poziția privilegiată, într-o zonă ultracentrală a Bucureștiului, permite ca fiecare locatar al Opera Residence să rămână conectat cu orașul și cu nevoile pe care le are fiecare, de la deplasarea ușoară la locul de muncă spre orice punct al Capitalei, până la școli, grădinițe, locuri de relaxare și petrecere a timpului liber în imediata vecinătate.

CONtează-ne!

Leave this field blank