Localizare

RĂMÂI APROAPE DE TOT CEEA CE IUBEȘTI ÎN BUCUREȘTI

Pe lângă arhitectura deosebită a celor două clădiri de 10 și 5 etaje și a apartamentelor de tip boutique, Opera Residence are o poziționare excelentă chiar în inima orașului.

Astfel, viitorii locatari pot rămâne conectați în permanență cu tot ceea ce contează pentru fiecare dintre noi și în același timp aproape de prieteni, familie și de o adevărată oază de verdeață și relaxare.

Timp pentru relaxare

Parcul Cișmigiu la 9 minute de mers pe jos
Parcul Eroilor la 9 minute de mers pe jos
Parcul Izvor la 5 minute de locație
Opera Română la o distanță de 5 minute
Sala Radio la 10 minute distanță

Ajungi oriunde

Acces rapid spre stațiile de metrou Eroilor, Izvor și Unirii,
3 minute până la prima stație RATB, conexiune cu liniile de troleibuz 85, 69, 90, 91 și 61
Stația Vasile Pârvan în vecinătate
Aproape de stația Berzei
Nouă minute de mers pe jos până la stația de metrou Eroilor
13 minute de mers pe jos până la stația de metrou Izvor

instituții de învățământ

Aproape de instituții de învățământ superior între care Universitatea Națională de Muzică, Facultatea de Drept, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Medicină Veterinară
Foarte aproape de Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Liceul Bilingv Miguel de Cervantes și Școala Gimnazială Uruguay

Nu uita de distracție

Restaurante și cafenele cochete în imediata vecinătate: Stuf Vama Veche, Edo Sushi, Bohemia Tea House, J’Ai Bistrot, Salon Golescu, Krishna Cafe, Caju, Oca Lupo
Acces ușor spre Centrul Vechi, cu terase, magazine și restaurante de renume

ARHITECTURĂ DEOSEBITĂ

Fiecare apartament are un design unic ce are ca scop eficientizarea unui spațiu de locuit pentru a-l face cât mai versatil în ceea ce privește stilul de viață al fiecărui locatar. Compartimentarea modernă este adaptabilă și la orice schimbare de design interior și este creată pentru a deveni un sprijin în viata de zi cu zi a viitorilor locatari.

POZIȚIONARE EXCELENTĂ

Poziția privilegiată, într-o zonă ultracentrală a Bucureștiului, permite ca fiecare locatar al Opera Residence să rămână conectat cu orașul și cu nevoile pe care le are fiecare, de la deplasarea ușoară la locul de muncă spre orice punct al Capitalei, până la școli, grădinițe, locuri de relaxare și petrecere a timpului liber în imediata vecinătate.

CONtează-ne!

Leave this field blank