Vile de vânzare snagov

Conectează-te cu natura, din confortul casei tale

Te gândești să te muți în apropierea Bucureștiului? Cel mai recent proiect de dezvoltare imobiliara din zonă a fost conceput pentru ca visele tale să se împlinească: acel loc al tău, elegant, modern, discret, înconjurat de natura, liniște și aer curat așteaptă să fie explorat.

Completați formularul de mai jos

Consultanții de vânzări te vor contacta în cel mai scurt timp!
Leave this field blank

Vile de vânzare snagov

Conectează-te cu natura, din confortul casei tale

Te gândești să te muți în apropierea Bucureștiului? Cel mai recent proiect de dezvoltare imobiliara din zonă a fost conceput pentru ca visele tale să se împlinească: acel loc al tău, elegant, modern, discret, înconjurat de natura, liniște și aer curat așteaptă să fie explorat.

Completați formularul de mai jos

Consultanții de vânzări te vor contacta în cel mai scurt timp!
Leave this field blank

NOUL TĂU STIL DE VIAȚĂ EXCLUSIVIST ÎNCEPE AICI

Liniștea și inspirația adusă de lacul Snagov au devenit cunoscute încă de pe vremea anumitor personalități istorice cum ar fi Mihail Sadoveanu, Lucrețiu Pătrășcanu dar și diferiți oameni politici care alegeau această zonă fermecătoare pentru a se relaxa și a-și petrece timpul liber.

O zonă fascinantă din inima naturii datorită lacului, pădurii, apusurilor pe care le oferă, lotușilor care te trimit într-o lume a basmelor dar și a luxului, eleganței și intimității.

Concept inovativ, rafinat și remarcabil

Design Modern

Ești în căutarea unei locuințe care sa te introducă într-o lume a rafinamentului? Opera Villas îți propune un design sofisticat în linii predominant drepte, clare și curate cu o fațadă vitrată datorită căreia te vei conecta cu natura, cu o piscină modernă la care să te relaxezi în fiecare vară și nucleul central al vilei reprezentat de șemineul elegant din zona de living. Cu un concept arhitectural sofisticat și elegant, vilele de vânzare de lângă pădurea Snagov, îți oferă o oază de liniște și relaxare cum rar întâlnești.

Cu un regim de înălțime P+1, ansamblul cochet cu doar 3 vile elegante de vânzare din proiectul Opera Villas sunt construite la un standard ridicat astfel încât tu să te bucuri de intimitate și discreție. În structura de rezistență a acestora, s-a folosit un sistem de beton armat în cadre, cu diafragme și planșee atât la parter cât și la nivelul primului etaj, iar acoperisul este tip terasa necirculabila.

Formele cubice și acoperișul plat fac din Opera Villas o locuință luxoasă încadrată armonios în peisaj. Aceasta poate deveni refugiul tău personal față de aglomerația Bucureștiului.

Locația

FĂRĂ TRAFIC,
FĂRĂ GRIJI

Opera Villas te conectează în doar 30 de minute de București prin A3 oferindu-ți posibilitatea de a te ocupa de afacerile pe care le ai fără a fi nevoit să te confrunți zilnic cu aglomerația orașului.

Prin achiziționarea unei Vile în Snagov, chiar în inima naturii, unde pădurea te întâmpină imediat ce ieși din casă și în apropierea celui mai renumit lac de lângă București, lacul Snagov, le oferi copiilor tăi nenumărate posibilități de a-și dezvolta abilitățile sportive, de a socializa și de a aprecia natura in toate formele ei.

În vecinătatea casei vei avea de ales între restaurante și cluburi renumite care abia așteaptă să te încânte cu fel și fel de preparate culinare. Nici pentru cumpărături nu trebuie sa te deplasezi în oraș întrucât dispui de supermarketuri la o distanță de 2-3 minute. 

Dacă ești fanul sporturilor nautice, cu siguranță ai nevoie de o casă de vacanță în imediata apropiere a Bucureștiului. Pe lacul Snagov poți face plimbări cu barca, poți practica sporturi precum caiac, înnot, prescuit, flyboard sau poți participa la activitățile organizate de comunitate.

Beneficii

Beneficiile Opera Villas

Investește în locul pe care vei fi mândru să-l numești “acasă”

Reputația zonei

Snagov este o zonă rezidențială exclusivistă de renume.

Intimitate, liniște

Prin prisma localizării, vilele îți oferă intimitatea de care ai nevoie.

Lifestyle

Un design unic, rafinat în care tu sa ai tot confortul și un pic de SPA chiar în casa ta.

Trăiești în natură

Datorită lacului și amplasării lângă pădure, te vei simți în fiecare zi ca într-o vacanță.

Conectat

Autostrada A3 te conectează în doar 30 de minute de oraș scăpându-te de traficul cotidian.

Acces rapid

În doar câteva minute ai acces la supermarketuri, restaurante și activități organizate de comunitate.

Activități

Locul ideal pentru împătimiții sporturilor nautice și a pasionaților de bird-watching.

Splendoare

Apusuri, peisaje și un vibe incomparabil cu o altă zonă din proximitatea Bucureștiului.

viziune

Viziunea arhitecților

Viziunea arhitecților a fost îndeplinită cu succes în momentul în care formele și siluetele unice au oferit o casă deosebită și sofisticată, cu o utilizare eficientă a spațiului și cu o estetică modernă accentuată de jocul de culori al finisajului de pe fațadă. 

Materialele și tehnologiile moderne îndeplinesc standardele de acustică, de economisire a energiei și de eco-compatibilitate pentru fiecare sezon.

VILA TIP 1
VILA TIP 2

VILA TIP 1 (2)

Suprafață utilă

181,68 mp

suprafață consturită

250,38 mp

Suprafață teren

500 mp

Planul vilei

Preț începând de la:

400.000 EUR + TVA

VILA TIP 2 (1)

Suprafață utilă

204,85 mp

suprafață consturită

268,77 mp

Suprafață teren

500 mp

Planul vilei

Preț începând de la:

450.000 EUR + TVA

FACILITĂȚI

Locul ideal pentru tine

Toate aceste aspecte și nu numai, fac din Opera Villas locuința sofisticată în care să te retragi la sfârșit de săptămână pentru a scăpa de aglomerația Bucureștiului sau în care să trăiești zilnic având parte de o ambianță plăcută în care te poți bucura de liniște sau de activități fizice în aer liber.

Pentru finisajele interioare am ales tencuială mecanizată, tavane înalte, pereți de sticlă care fac legătura cu exteriorul, parchet premium în dormitoare, scară interioară, piatră naturală în grupurile sanitare, la parter și pe holuri. Am luat în calcul o utilizare cât mai eficientă a spațiului iar în alegerea finisajelor am avut în vedere ca acestea să fie de o calitate premium. 

Culoarea parchetului, placajele ceramice și obiectele sanitare premium, pot fi alese de cumpărător, în funcție de bugetele prevăzute.

În momentul cumpărării, vila va fi prevăzută cu preechipare și cablare a rețelei de avertizare la efracție.

Pentru un confort premium, vilele sunt dotate și cu următoarele facilități:

Dezvoltator

Dagesh group

Dagesh Project and Construction Management activeaza din 1985 in managementul si constructia de proiecte majore cat si dezvoltarea cladirilor proprii. Compania este detinuta si administrata de catre Avinoam Harel, Tzohar Gabriely si Shlomi Abecassis, ingineri civili cu o vasta experienta si cunostinte elaborate de gestionare a  proiectelor de constructie.

Unele dintre proiectele finalizate sunt exemple de realizari de ultima generatie in tehnica si managementul constructiilor. Dagesh este una dintre putinele companii short-listate cu experienta in constructii de mare inaltime (Azriely Center din Tel-Aviv are o inaltime de circa 200 de metri).

Proiecte realizate în românia

Platinum Center

(Zona Unirii)

Platinum Center este o cladire de birouri de clasa A+ cu un stil si design arhitectural care o disting de toate celelalte cladiri de birouri de clasa A.  Cu o suprafata de aproximativ 12.000 de metrii patrati, Platinum Center este alegerea corecta pentru liderii in servicii financiare, consultanta, furnizori de servicii si alte firme, ce doresc sa sublinieze o imagine Platinum.

Morilor Residence

(Zona Timpuri Noi)

Cu locația pe strada Morilor din București, clădirea dispune de 24 apartamente de 3 camere cu suprafete utile cuprinse intre 72 si 103 metri patrati la care se adauga terasele cu suprafete cuprinse intre 5 si 9 metri patrati. Apartamentele sunt spatioase, cu arhitectura moderna in stil open-space.
Contact

Este timpul să alegi o zonă rezidențială exclusivistă pentru tine și familia ta.

Ești hotărât să investești în Opera Villas? Contactează-ne pentru mai multe detalii folosind formularul sau datele de contact de mai jos.

EMail

hello@opera-residence.ro

Telefon

+40 (742) 184 746

Locația noastră

Sos. Snagov, Nr. 192D, Snagov, Ilfov

Completați formularul de mai jos

Consultanții de vânzări te vor contacta în cel mai scurt timp!
Leave this field blank

A project by

Exclusive agent

© 2022 OPERA RESIDENCE

Scaled by KEMO