Mai mult decât o simplă locuință: un apartament de vanzare central Bucuresti

Un apartament de vanzare central Bucuresti este mereu mai mult decât o simplă locuință. Este o declarație a unui stil de viață petrecut chiar în inima unui oraș care nu se oprește niciodată, aproape de absolut orice punct de interes din Capitală. 

Opera Residence îți oferă ocazia să alegi un nou concept de locuință, cu o locație menită să te ajute să rămâi aproape de tot ce e important pentru tine și să ai liniștea de care ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile după o zi agitată.

Alege un apartament de vanzare central Bucuresti la Opera Residence

Redefinește conceptul de a locui la bloc cu un apartament de vanzare central Bucuresti într-o clădire modernă, de tip boutique, construită la standarde de excelență în domeniul construcțiilor.

Structura celor două clădiri P+10 și P+5 este din beton armat în cadre cu diafragme, zidăria este realizată din cărămidă Porotherm de 20 de centimetri. Fiecare apartament are pereți din gips dubli rigips, izolat fonic cu vată minerală, iar geamurile termopan sunt Salamander, prevăzute cu câte 6 camere pentru a proteja locuința de absolut orice zgomote.

Ascensoarele blocului sunt Schindler, iar fiecare apartament este prevăzut cu o terasă vastă, două și chiar trei, cu protecție din sticlă, pentru a te ajuta să te bucuri de cât mai multă lumina naturală în fiecare încăpere din casa ta.

Poți alege un apartament de vanzare central Bucuresti cu două camere, cu suprafață utilă totală între 55 sau 109 de metri pătrați, ori un apartament cu trei camere de 71 până la 147 metri pătrați utili totali, cu opțiuni de plată flexibile.

Finisaje premium în fiecare apartament de vanzare central Bucuresti

Pe lângă arhitectura deosebită, fiecare apartament de vanzare Bucuresti vine în sprijinul tău cu toate beneficiile locației excelente

Alege să locuiești într-un apartament de vanzare central Bucuresti într-o construcție de tip boutique, cu toate facilitățile poziției care îți permite să rămâi aproape de zona centrală a orașului, de școli și grădinițe pentru copiii tăi, aproape de instituțiile de învățământ superior de top cum ar fi Universitatea Națională de Muzică, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Educație Fizică și Sport, de restaurante și de locuri boeme de petrecut timpul liber și pentru relaxare precum Parcul Cișmigiu ori Opera Națională.

Grăbește-te să îți rezervi una din locuințele Opera Residence și te poți muta în casa ta de vis în anul 2022.

Descoperă beneficiile aici.

apartament de vanzare central bucuresti

Lasă un comentariu