Ți-ai dorit mereu să locuiești în centru? Alege un apartament de vanzare Bucuresti Cismigiu!

Am ales locația special pentru a-ți putea livra un stil de viață, alături de un apartament de vanzare Bucuresti Cismigiu. Complexul Opera Residence este situat pe Calea Plevnei, la numărul 52, fiind un proiect unic atât prin locația privilegiată, cât și prin arhitectura deosebită a construcției de tip boutique.

Fiecare apartament de vanzare Bucuresti Cismigiu este conceput special pentru a asigura un confort premium al fiecărui locatar în parte, cu spații compartimentate inteligent și terase deschise, generoase, cu sticlă ce permite pătrunderea luminii naturale

Apartament de vanzare Bucuresti Cismigiu, în inima Capitalei

Locația privilegiată a proiectului Opera Residence îți oferă un apartament de vanzare Bucuresti Cismigiu într-un loc cu totul special, aproape de Opera Română și Parcul Cișmigiu, unul dintre cele mai frumoase parcuri din Capitală.

În doar nouă minute de mers pe jos, poți ajunge în oaza de verdeață și liniște a orașului – Grădina Cișmigiu care are o suprafață superbă de 16 hectare și o amenajare în stil englezesc.

La polul opus, ai puncte de interes precum școli, grădinițe și facultăți, baruri și cafenele, dar și stații importante ale mijloacelor de transport în comun:

  • Trei minute până la prima stație RATB, conexine cu liniile de troleibuz 85, 69, 90, 91 și 61
  • Stația Vasile Pârvan în vecinătate
  • Aproape de stația Berzei
  • Nouă minute de mers pe jos până la stația de metrou Eroilor
  • 13 minute de mers pe jos până la stația de metrou Izvor

Centrul Vechi, cu cafenele boeme și magazine este foarte aproape de Opera Residence, indiferent dacă alegi mijloace de transport în comun sau te deplasezi cu mașina sau chiar într-o plimbare.

De ce să cumperi un apartament de vanzare Bucuresti Cismigiu la Opera Residence?

În clădirea rezidențială pe care am conceput-o am pus întreaga noastră experiență de trei decenii în domeniul construcțiilor. Am ales finisaje premium pentru fiecare apartament de vanzare Bucuresti Cismigiu precum gresie și faianță de ceramică produsă în Italia și parchet luxuriant produs în Germania, obiecte sanitare de top marca Grohe, uși Porta Doors li Pinum.

Fiecare fereastră este marca Schindler, din PVC cu 6 camere pentru a asigura protecție termică și fonică în fiecare încăpere din apartament de vanzare Bucuresti Cismigiu.

Construcția este realizată la cele mai înalte standarde de calitate, cu zidările executată cu cărămidă Porotherm de 20 de centimetri și structură din beton armat în cadre cu diafragme, în timp ce pereții fiecărui apartament de vanzare Bucuresti Cismigiu sunt din gips dublu rigips, antifonați cu vată minerală pentru a crea o oază de liniște la tine acasă.

apartament de vanzare bucuresti cismigiu

Apartament de vanzare Bucuresti Cismigiu de la dezvoltator cu experiență

Opera Residence este garanția unei lucrări executate la cele mai înalte standarde europene din domeniul construcțiilor. La Dagesh Group avem o experiență de peste trei decenii în domeniul construcțiilor de tip rezidențial sau comercial, iar asta atât în România, cât și în Israel.

Între proiectele majore se numără clădiri cu regim de înălțime ridicat, cum este Azriely Center din Tel Aviv, Israel, dar și clădirea Transelectrica din România.

În portofoliul nostru se află o mulțime de clădiri rezidențiale de tip boutique, fiecare având un proiect deosebit, conceput special pentru a oferi un ou standard al calității vieții celor care aleg o locuință sau un ansamblu de birouri într-una din clădiri.

Mai multe beneficii aici.

Lasă un comentariu