Apartament de vanzare Bucuresti Centru, locul modern din inima orașului

Alegerea unui apartament de vanzare Bucuresti Centru este mereu un pas important. Fie că vorbim despre alegerea unei locuințe pentru un nou început, pentru investiție sau în care să locuiască cei dragi ție. Fiecare aspect este important, de la compartimentare și finisaje până la facilități și în mod special, amplasament.

De ce să alegi un apartament de vanzare Bucuresti Centru la Opera Residence?

Structura complexului rezidențial este gândită special pentru a-ți oferi un apartament de vanzare Bucuresti Centru care să înglobeze toate nevoile pe care le-ai putea avea:

  • Scoli și facultăți în imediata vecinătate
  • Acces ușor la stațiile mijloacelor de transport în comun
  • Ieșire spre strada principală și totuși ferit de agitație
  • Poziționare excelentă între puncte de interes și de relaxare
  • Două parcări private
  • Terase generoase, deschise
  • Finisaje premium
  • Design unic

Mai mult, dacă alegi un apartament de vanzare Bucuresti Centru la Opera Residence vei avea și garanția calității lucrărilor executate după cele mai exigente standarde din domeniul construcțiilor, dezvoltatorul fiind unul cu peste trei decenii de experiență în construcții atât în România cât și în afara țării.

Opera Residence este locul în care vei găsi un apartament de vanzare Bucuresti Centru ideal pentru tine!

Îți punem la dispoziție mai mult concepte de compartimentare a spațiului, astfel că atunci când cauți un apartament de vanzare Bucuresti Centru vei avea de unde alege unul care să fie potrivit nevoilor tale.

La Opera Residence ai apartamente cu 2 sau 3 camere, cu câte una sau mai multe terase, cu vedere pe mai multe părți, cu baie de serviciu sau cu compartimentare de tip open-space cu living și bucătărie deschisă, ori închisă.

Apartament de vanzare Bucuresti Centru într-o clădire la cele mai înalte standarde

Pe lângă un concept arhitectural unic și cu totul deosebit, când cumperi un apartament de vanzare Bucuresti Centru la Opera Residence ai garanția unei clădiri executate perfect. Structura clădirii este realizată din beton armat, cu zidărie de 20 de centimetri cu cărămidă Porotherm, iar pereții interiori sunt realizați din gips dublu rigips, izolați cu vată minerală de sticlă pentru antifonare, iar clădirile sunt dotate cu 3 ascensoare Schindler.

În interiorul apartamentului ai pereți interiori izolați fonic iar, fiecare locuință are propriul sistem de încălzire în pardoseală cu termostate controlabile online. Toate ferestrele sunt Salamander, din PVC cu 6 camere și deschidere oscilantă.

Proiectul Opera Residence este prevăzut cu două parcări, una subterană și una supraterană, astfel încât fiecare locatar al complexului va putea beneficia de locuri de parcare proprii, fără a mai fi nevoiți să parcheze la mare distanță ori cu dificultate.

Încearcă un nou stil de viață la Opera Residence

Îți oferim mai mult decât un complex rezidențial, îți oferim o oază de liniște căriea să-i spui ”acasă” chiar în inima unui oraș care nu se oprește niciodată. Apartamentele pornesc de la 94.000 de euro + TVA, cu opțiuni de plată flexibile, iar termenul de finalizare al construcției este anul 2022.

Descoperă mai multe beneficii aici.

Lasă un comentariu